Om #Hello-serierne

 

Om #Hello Sunshine

#Hello Sunshine er en allergivenlig og svanemærket solserie med et produkt til ethvert behov. Serien er udviklet til alle os, som søger solpleje til fornuftige priser uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Hele serien er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og certificeret med Svanemærket. Produkterne er naturligvis uden parfume og farvestoffer. Produkterne i Hello Sunshine solserien beskytter effektivt mod solens skadelige UVA-og UVB-stråler. Kort sagt en serie til dig, der vil undgå unødig kemi på huden og i miljøet.

Om #Hello Love

#Hello Love er en allergivenlig intimserie, som er særligt udviklet til intimpleje eller ved samleje. Hello Love-serien indeholder tre produkter; en intimsæbe, en glidecreme og en massageolie, som alle er Svanemærket og certificeret af AllergyCertified. Hele serien er uden parfume og farvestoffer.  Kort sagt en serie til dig, der vil give dit sexliv et boost og samtidigt passe på huden og miljøet omkring dig.

Om #Hello Care

#Hello Care er en allergivenlig hudplejeserie til fornuftige priser, der vil gøre det nemt at passe på dig selv og din hud. Serien er produceret hos danske DermaPharm A/S og indeholder fem produkter: Aloe Vera Gel, Body Cream, Carmabide Lotion 5%, Lipid Cream og Panthenol Ointment, der alle byder på specialiseret pleje til særlige hududfordringer. Alle produkterne er Svanemærket, AllergyCertified og veganske, og så er de naturligvis uden parfume og farvestoffer, der nemt kan irritere den sarte hud.

Kort sagt en serie til dig, der tager stilling din hudpleje, men ikke ønsker, at det skal blive (alt) for kompliceret.